Въпреки че е най-краткият месец от годината, февруари продължава да

...
 Въпреки че е най-краткият месец от годината, февруари продължава да
Коментари Харесай

През целия февруари получаваме двойно повече на същата цена от Lidl

 

Въпреки че е най-краткият месец от годината, февруари продължава да е предизвикателство за фамилния бюджет, изключително след наситения на празници декември, а и януари. И въпреки всичко, до момента в който се пазим от непотребни разноски, не трябва да се лишаваме от качествената храна и най-важните артикули за дома, а да намерим метод да усъвършенстваме бюджета си. Това е допустимо със супер спестяващите предложения,,Двойно повече на същата цена ” от Lidl, с които можем да понижим на половина предвидената  за пазар сума и то до края на сегашен месец.
-->
Офертите за тази седмица включват:



Кренвирши “Стара планина ” от “Родна стряха ”

До края на тази седмица или до привършване на количествата във всички 115 магазина на Lidl в цялата страна може да открием два пакета кренвирши “Стара планина ” от свинско месо по 400 гр. на цена от 5,99 лева, вместо 11,98 лева “Стара планина ” е одобрен от Министерството на земеделието и храните стандарт, при който се вкарват съответни предписания и технологии за произвеждане на артикули, гарантиращи нужното за тях качество.

Една от най-предпочитаните и търсени лични марки на веригата - Родна стряха, събира за нас обичани обичайни усети в специфична селекция, включваща над 110 висококачествени продукта. Благодарение на сполучливото си партньорство с всички български производители, Lidl съумява да ни предложи богат избор от родни оферти с високо качество евтино.



Шампоан за коса Cien

Още една потвърдена лична марка на веригата от настоящата седмична листовка ни предлага два броя душ гел Cien с лимон или алое вера, които взимаме за 1,99 лева, вместо 3,98 лева Така със специфичната спестяваща оферта на веригата получаваме общо 500 ml. на цената на 250 ml.

Само с тези две седмични оферти спестяваме близо 8 лева от фамилния бюджет за извършване на покупки. Част от акцията „ Двойно повече на същата цена “ от 13 до 19 февруари са още: газирана изворна вода от 1,5 l, кускус, сладостен чили сос и йодирана морска сол.Така спестените средства за седмицата могат да доближават до 16,49 лева, с които можем да прибавим още доста бюджетни артикули без компромис с качеството, с помощта на другите

С оферти във всички продуктови категории, покриващи огромна част от потребностите на всяко домакинство, с „ Двойно повече на същата цена “ веригата ни дава опция през целия февруари да понижим своите разноски за пазар, без да се лишаваме от количеството или да вършим компромис с качеството на продуктите, които използваме вкъщи или слагаме на трапезата.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР